Close

El CATNIX participa en una nova edició de l’ESNOG

Els dies 16 i 17 de maig ha tingut lloc a Madrid la 23a reunió del Grupo de Operadores de Red Español (ESNOG), que aquest cop ha acollit MediaLab Prado i ha comptat amb la participació del CATNIX.

Aquesta reunió, que se celebra de forma anual, ha tingut com a objectiu reunir operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d’internet a Espanya per compartir experiències, intercanviar coneixements tècnics, fomentar la col·laboració i parlar en general sobre els temes relacionats amb aquesta professió.

Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, ha presentat ‘Novedades en CATNIX’, on ha explicat les principals activitats realitzades al Punt Neutre d’Internet a Catalunya que justament el mes d’abril ha celebrat el seu 20è aniversari. A més, s’ha anunciat que la propera edició de l’ESNOG es celebrarà a Barcelona.

Entre les novetats que ha presentat Gandia, hi destaquen l’ampliació de l’enllaç Campus Nord– Equinix a 30 Gbps, l’implementació de la nova eina de ticketing ‘Service Desk’, els dos nous test de velocitat que CATNIX ha posat en marxa i la incorporació de CATNIX com a punt neutre en la Mutually Agreed Norms for Routing Security (MANRS).

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya