Close
Maria Isabel Gandia al 40è fòrum Euro-IX

El CATNIX assisteix al 40è fòrum Euro-IX

El CATNIX ha assistit a la 40a edició del Fòrum Euro-IX, una trobada que l'associació de punts neutres europeus ha celebrat del 12 al 14 de maig a Iràklio (Grècia).

Aprofitant l’avinentesa del fòrum Euro-IX, Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, ha fet difusió entre el públic del projecte de formació en orquestració, automatització i virtualització (OAV) de GÉANT, la Network Automation eAcademy. Aquest projecte ofereix càpsules informatives de diverses temàtiques, com ara formats, protocols, llenguatges o exemples de casos d’ús en el món acadèmic. Per facilitar l’aprenentatge als usuaris en funció de la seva experiència i coneixement, l’acadèmia digital proposa diferents itineraris per adaptar-se a les necessitats de cadascú, amb exemples i recursos reals del món de la recerca i l’educació per contextualitzar i provocar innovació.

El fòrum Euro-IX és una trobada bianual que reuneix punts neutres d’internet (IXP) com el CATNIX (Punt Neutre d’Internet de Catalunya), gestionat pel CSUC, per compartir experiències i assistir a sessions tant tècniques com comercials orientades a aprofundir en temes relacionats amb els punts neutres d’internet.

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya