Close

RIPE Training Courses

Del 4 al 6 de novembre, RIPE NCC organitza, amb la col·laboració del CSUC, tres formacions presencials d'un dia de durada cadascuna. Aquests cursos se celebraran a la Sala de Formació del CSUC, situada a l'edifici Annexus, carrer Gran Capità s/n de Barcelona.

El 4 de novembre s’impartirà el ‘LIR Training Course‘ on es mostraran les polítiques i els procediments relacionats amb la sol·licitud i distribució de recursos d’internet, com ara adreces IP, números de sistema autònom… de RIPE NCC, així com l’operació d’un LIR.

El 5 de novembre tindrà lloc el ‘Basic IPv6 Training Course‘, que explicarà el procediment per crear un pla de desplegament de l’IPv6 en la pròpia organització, entendre les diferències i similituds entre IPv4 i IPv6, els beneficis de la implementació d’IPv6, així com les implicacions que pot suposar quedar-se sense espai d’adreces IPv4 disponibles.

Per últim, el 6 de novembre s’oferirà el ‘Routing Security Training Course‘, orientat a entendre com fer l’enrutament d’internet més segur i fiable amb la informació disponible al sistema Routing Registry and Resource Certification (RPKI), configurar certificats de recursos i usar-los per crear route origin authorisations (ROA), entre d’altres temes relacionats.

Aquests cursos estan adreçats a persones pertanyents a registres d’internet locals (Local Internet Registry, LIR) dins el RIPE NCC Service Region i les places són limitades. Per inscriure’s cal complimentar el formulari del web de RIPE.

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya