Close
Maria Isabel Gandia al 85è RIPE Meeting

Maria Isabel Gandia, ambaixadora d’Euro-IX al 85è RIPE Meeting

Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC i membre del comitè executiu d'Euro-IX, del qual ha tornat a sortir recentment escollida, ha presentat les principals novetats de l'associació de punts neutres europeus (Euro-IX) a la 85a edició del RIPE Meeting, celebrada a Belgrad (Sèrbia) del 24 al 28 d'octubre.

El Centre de Coordinació de xarxes IP europees (RIPE) organitza dos cops l’any reunions d’aquest estil per reunir proveïdors de serveis d’internet, operadors de xarxa i altres parts interessades per participar en debats i sessions al voltant de les polítiques i procediments utilitzats per RIPE. D’aquesta manera es comparteixen experiències, millors pràctiques, s’exposen les darreres novetats i es crea comunitat.

Maria Isabel Gandia ha intervingut en la sessió del dimecres 26 d’octubre dedicada al Connect Working Group, on ha explicat qui forma part d’Euro-IX, com fer-se’n patrocinador, els serveis i eines que s’ofereixen, així com els diferents esdeveniments que s’organitzen durant l’any per intercanviar experiències i aprofundir en el coneixement. Gandia també ha aprofitat per destacar els principals avenços o novetats que s’han dut a terme en alguns dels punts neutres membres d’Euro-IX.

El Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX), gestionat pel CSUC, és soci fundador d’Euro-IX des del seu naixement el 2001.

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya