Close
Beques per RIPE 86

La comunitat de RIPE ofereix beques per assistir a RIPE 86

RIPE, l'organisme que coordina les xarxes IP a Europa, l'Orient Mitjà i l'Àsia Central, ha obert dues convocatòries de finançament per assistir a la 86a edició del RIPE Meeting, una trobada bianual que reuneix proveïdors de serveis d'internet, operadors de xarxa i altres parts interessades per debatre sobre polítiques i procediments utilitzats per RIPE. Enguany RIPE 86 se celebrarà a Rotterdam (els Països Baixos) del 22 al 26 de maig.

Una de les vies per obtenir finançament és a través de la RIPE Academic Cooperation Initiative (RACI), que ofereix beques perquè estudiants i personal investigador presentin en aquesta jornada els resultats de les seves investigacions, i tinguin accés a sessions i altres reunions de RIPE 86.

L’altra via és a través del programa de beques de RIPE (RIPE Fellowship Programme), l’objectiu del qual és donar suport a candidats amb èxit en el desenvolupament de la seva carrera professional o acadèmica, permetre’ls participar en debats sobre polítiques i connectar amb companys del sector.

El termini de sol·licitud d’ambdues convocatòries és el 9 de març. Per a més informació sobre els criteris de selecció i la documentació a presentar, consulta el web de RACI o de RIPE Fellowship Programme.

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya