Close

Google amplia la seva velocitat de connexió al CATNIX

Google ha ampliat la seva velocitat de connexió al CATNIX de 10 a 20 Gbps. Google accedeix al punt neutre a través del node Equinix Itconic, que juntament amb el de Campus Nord i el de bitNap, conformen els tres emplaçaments del CATNIX.

Google és una companyia especialitzada en productes i serveis relacionats amb internet, programari, dispositius electrònics i d’altres tecnologies. El seu principal producte és el motor de cerca de contingut a internet del mateix nom tot i que ofereix també altres productes i serveis, com ara un correu electrònic, un servei de mapes i geolocalització, un lloc web de vídeos i d’altres utilitats, a més d’una xarxa social.

D’altra banda, lidera el desenvolupament del sistema operatiu basat en Linux, Android, orientat a telèfons intel·ligents, tauletes, televisors, automòbils i ulleres de realitat augmentada. Amb més d’un milió de servidors i centres de dades presents arreu del món, Google és capaç de processar més de 1.000 milions de peticions de recerca diàries i el seu motor de cerca és el lloc web més visitat a nivell mundial.

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya