Close

FilNet es connecta al CATNIX

El proveïdor de serveis d'internet (ISP) FilNet s'ha connectat al Punt Neutre d'Internet a Catalunya (CATNIX) amb una velocitat de 100 Mbps. La connexió d'aquest ISP al punt neutre es fa a través de Telvent, la segona ubicació del CATNIX.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha afirmat que amb la incorporació de FilNet al CATNIX ‘tant els clients de FilNet com els estudiants de Catalunya es podran beneficiar d’una major qualitat de servei d’internet’.

FilNet va néixer el 1985 destacant com un dels primers proveïdors d’accés i serveis de valor afegit tant per a empreses com per a usuaris i particulars en el món de les telecomunicacions. Aquest ISP ha evolucionat cap a un model de gestió tecnològic en la xarxa que permet la màxima autonomia de la gestió dels serveis als clients i ofereix plans d’hostatge compartit, servidors privats i dedicats, panells de control Plesk, registre de dominis i connectivitat, entre d’altres.

Amb la connexió de FilNet i la baixa de Vodafone a finals d’aquest mes, el CATNIX compta ara amb 20 participants entre operadors i ISP.

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya