Close

20/10/2021

El CATNIX supera els 100 Gbps de tràfic

Amb més de 40 xarxes connectades, aquesta dada reflecteix la bona salut del punt neutre al territori, fet que el manté com un dels punts d’intercanvi de tràfic de referència a la ciutat de Barcelona i, per extensió, també a Catalunya.

El CATNIX vetlla a diari per la millora constant dels seus serveis i per seguir oferint la màxima qualitat als usuaris. Prova d’això n’és la nova plataforma de peering, posada en marxa el passat estiu, i el nou equip de serveis, que va multiplicar per sis la seva capacitat de commutació.

Des del seu naixement el 1999, el CATNIX ofereix serveis d’interconnexió a institucions i empreses per afavorir el teixit empresarial, de continguts, educatiu i de recerca de Catalunya. I és que entre els beneficis d’un punt neutre com aquest destaca la millora en l’experiència de l’usuari final gràcies a la baixa latència. També són importants l’elevada redundància i el fet de poder gaudir de rutes descongestionades, que s’aconsegueixen per la proximitat entre els continguts i els usuaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya