Close

El CATNIX acull la 30a edició de l’ESNOG

El Grup d'Operadors de Xarxa Espanyols (ESNOG/GORE) s'ha reunit els dies 26 i 27 d'octubre a Barcelona per compartir experiències, promoure l'intercanvi de coneixements i la col·laboració entre professionals del sector.

El fòrum s’ha celebrat a la Sala d’Actes de l’Edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i ha congregat més d’una setantena d’assistents presencials i una quarantena en línia.

Com ja és habitual a l’ESNOG, el CATNIX ha aprofitat per presentar-hi les darreres actualitzacions del punt neutre gestionat pel Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC). La presentació ha anat a càrrec de Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions al CSUC i representant del CATNIX. Al fòrum també s’hi ha pogut escoltar les novetats d’altres punts neutres com ara ESpanix (Espanya) i DE-CIX (Alemanya).

Les presentacions a l’ESNOG30 es poden recuperar al web dedicat a l’edició d’enguany, com també es poden visionar els vídeos de la retransmissió en directe al canal de YouTube de l’organització.

L’ESNOG30 l’ha acollit el CATNIX/CSUC, qui també ha estat un dels organitzadors de la reunió, i ha comptat amb un seguit de patrocinadors que han ajudat a fer realitat aquesta nova edició a Barcelona. Aquests patrocinadors han estat  CATNIX, ESpanix, Internet Society, MercadoIT, NTT, Opengear, RIPE NCC, Solid Optics, Tecnocrática i la UPC.

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya