Close

11/04/2017

El CATNIX acull el 30è Fòrum Euro-IX

Miquel Huguet, del CATNIX, ha subratllat la importància de celebrar el 30è fòrum a Barcelona 15 anys després que el primer Euro-IX tingués lloc a la mateixa ciutat. Des d’aleshores, tant el CATNIX com l’Euro-IX han crescut en participants i també en activitats. A més, de ser una ciutat industrial en ple segle XIX, Barcelona s’ha convertit actualment en un hub comercial i d’atracció turística que aposta per la tecnologia i la inversió en coneixement. Sota aquest objectiu, el CATNIX contribueix, des del 1999, a establir les bases i a definir les accions per convertir Catalunya en un actor líder en la Societat de la Informació.

Bijal Sanghani, cap del Secretariat de l’Euro-IX, ha presentat les actualitzacions més destacades de l’associació, especialment pel que fa a les millores introduïdes en la seva pàgina web i en la base de dades dels punts neutres.

Durant aquests dos dies de fòrum, membres, patrons i invitats han tingut l’oportunitat de compartir experiències i assistir a sessions tant tècniques com comercials orientades a aprofundir en temes relacionats amb els punts neutres d’internet i els seus reptes. Pel que fa a aquest darrer punt, Maria Isabel Gandía, en representació del CATNIX, ha apuntat que ‘portar els serveis que demanen els clients a prop seu és important per afegir valor als punts neutres’.

El 30è Euro-IX Fòrum ha estat patrocinat per Itconic, un dels tres emplaçaments del CATNIX, i la connectivitat a internet ha estat proveïda per Orange.

Més imatges disponibles al nostre blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CATNIX. Punt neutre de connexió a internet de Catalunya